Εκπαίδευση: Ένας σημαντικός πυλώνας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για το Skroutz

Education
Dec 15, 2023

Σε μια προσπάθεια απολογισμού για την χρονιά που σιγά σιγά τελειώνει, αισθανόμαστε γεμάτοι μιας και για μια ακόμα χρονιά μείναμε πιστοί στη ανάγκη μας και στηρίζουμε την εκπαίδευση και το θεμέλιο του μέλλοντος, τα παιδιά.

Μέσα από μια σειρά συμπράξεων με εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλη τη χώρα, στηρίζουμε την εκπαίδευση και βοηθήσαμε ώστε να καλυφθούν βασικές εκπαιδευτικές ανάγκες ενδυναμώνοντας τις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες. 

Υπάρχουν στιγμές που με ένα μόνο click όλοι ερχόμαστε πιο κοντά. Και είναι αυτά τα clicks που στην Skroutz αγαπάμε περισσότερο μιας και υπερβαίνουν την αποστολή μας για χαρούμενους καταναλωτές και εστιάζουν στα χαρούμενα παιδιά.

Για τους μικρούς μας φίλους 

Καλύψαμε ανάγκες δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων, ανάγκες που κυρίως επικεντρώθηκαν σε laptops, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προτζέκτορες, tablets, εκτυπωτές, φωτοτυπικά μηχανήματα και 3D printers.  Τόσο σε σχολεία εντός της Αττικής όσο και εκτός όπως το 9o δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας, το 1ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Αττικής, το 18ο Δημοτικό Αμαρουσίου, το 13ο δημοτικό Ιλίου, το 9ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης, το 12ο νηπιαγωγείο Αχαρνών, το 38ο νηπιαγωγείο Αθηνών, το  81ο νηπιαγωγείο Αθηνών,  και το 6ο δημοτικό σχολείο Ερμούπολης.

Συγκινηθήκαμε από την αγάπη για μάθηση των μικρών μαθητών στο ειδικό δημοτικό σχολείο Καλλονής της Λέσβου και με μεγάλη χαρά προσφέραμε εκπαιδευτικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Ενώ την ίδια στιγμή καλύψαμε τις ανάγκες ηλεκτρονικών υπολογιστών για το Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ Πιερίας. 

Skroutz: Στηρίζουμε την εκπαιδευση και τη ρομποτική

Για τους λίγο μεγαλύτερους 

Εξοπλίσαμε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως το Γυμνάσιο-Λύκειο Αγ. Θεοδώρων με laptops, οθόνες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές για προτζέκτορες, το 10ο γυμνάσιο Αχαρνών με 3D printers καθώς και το  Εν. Ε.Ε.ΓΥ.Λ Ιλίου με διαδραστικούς πίνακες, προτζέκτορες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

 Η υποστήριξή μας στην εκπαίδευση είναι αδιαπραγμάτευτη αξία για μας, αξία η οποία παίρνει μορφή μέσα από κάθε μαθητική ομάδα που στηρίζουμε. Πιο πρόσφατα, υποστηρίξαμε τη μαθητική ομάδα “Minders” της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στη συμμετοχή τους στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Συμμετοχή που κατέληξε στην κατάκτηση της τρίτης θέσης από την μαθητική ομάδα. 

Δεσμός για τα Σχολεία

Με τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, “Δεσμός” ενώσαμε τις δυνάμεις μας ώστε σχολεία της επικράτειας, και πιο συγκεκριμένα της Βοιωτίας, Φλώρινας, Κέρκυρας, Αστυπάλαιας και Λέσβου να εξοπλισθούν με τον πλέον σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, αθλητικό υλικό και γραφική ύλη. Μια προσπάθεια ώστε να αλλάξει ριζική η καθημερινή σχολική ζωή μαθητών απομακρυσμένων περιοχών στην οποία συμμετείχαμε με μεγάλη χαρά.

Σχετικά Άρθρα
Skroutz-Μια μέρα... για το Περιβάλλον!
Impact
Jun 5, 2024

Μια μέρα... για το Περιβάλλον!

Στη Skroutz, φροντίζουμε κάθε μέρα να είμαστε ευαισθητοποιημένοι και να παραμένουμε ενημερωμένοι για περιβαλλοντικά ζητήματα καθώς και για το πως ο καθένας από εμάς χωριστά μπορεί να αποτελέσει μέρος της λύσης.
Skroutz-Μια μέρα με τη Σχεδία
Impact
Dec 20, 2023

Μια μέρα με τη Σχεδία

Δράσεις αλληλεπίδρασης για ένα καλύτερο αύριο. Οι Skroutzers μας πέρασαν μια μέρα με τη Σχεδία, το μοναδικό περιοδικό δρόμου στην Ελλάδα.
Skroutz-Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη : Χτίζοντας μαζί έναν καλύτερο κόσμο
Impact
Jun 6, 2023

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη : Χτίζοντας μαζί έναν καλύτερο κόσμο

Υποστηρίζουμε ανθρώπους & κοινότητες και δημιουργούμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.
Όλα τα άρθρα