Στηρίζουμε κάθε κομμάτι της κοινωνίας

Δες παρακάτω όλα όσα υποστηρίζουμε με πάθος.
ΕκπαίδευσηΤεχνολογίαΕπιστήμη

Εκπαίδευση

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση και η πρόσβαση σε αυτήν είναι ένα από τα σημαντικότερα ανθρώπινα δικαιώματα. Για αυτό, συνεργαζόμαστε με ΜΚΟ και οργανισμούς που μάχονται για την κατάκτηση αυτού και βοηθάμε την κοινωνία με όσους πόρους μπορούμε, ώστε να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση.

Skroutz-Εκπαίδευση

Τεχνολογία

Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στην  τεχνολογία. Γι’ αυτό, φροντίζουμε, όποτε και όπως μπορούμε, να συνεργαζόμαστε με οργανώσεις, φορείς και οργανισμούς που πρεσβεύουν το ίδιο.

Skroutz-Τεχνολογία

Επιστήμη

Πιστεύουμε ότι με την κατάκτηση βαθιάς γνώσης σε όλους τους τομείς της επιστήμης, μπορεί να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο του συνόλου. Συνεχώς ψάχνουμε καινούργιες  συνεργασίες με οργανισμούς και ΜΚΟ, ώστε να βοηθήσουμε, όσο γίνεται περισσότεροι, να αγαπήσουν την επιστήμη όπως εμείς.

Skroutz-Επιστήμη

Η συνεισφορά μας μέχρι στιγμής

Skroutz-Η συνεισφορά μας μέχρι στιγμής
55%
παιδιά & εκπαίδευση
20%
τεχνολογία & επιστήμη
15%
τοπικές κοινότητες
7%
ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
5%
προστασία ζώων

Κοινωνική εταιρική ευθύνη

Οι δράσεις μας

Skroutz-Μαζί για την κοινωνία
Education
Jan 19, 2024

Μαζί για την κοινωνία

Η δύναμη του “μαζί” είναι κομμάτι όχι μόνο της κουλτούρας μας αλλά και του DNA μας αλλά και όλων των αποφάσεων που παίρνουμε.
Skroutz-Μια μέρα με τη Σχεδία
Impact
Dec 20, 2023

Μια μέρα με τη Σχεδία

Δράσεις αλληλεπίδρασης για ένα καλύτερο αύριο. Οι Skroutzers μας πέρασαν μια μέρα με τη Σχεδία, το μοναδικό περιοδικό δρόμου στην Ελλάδα.
Skroutz-Εκπαίδευση: Ένας σημαντικός πυλώνας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για το Skroutz
Education
Dec 15, 2023

Εκπαίδευση: Ένας σημαντικός πυλώνας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για το Skroutz

Σε μια προσπάθεια απολογισμού για την χρονιά που σιγά σιγά τελειώνει, αισθανόμαστε γεμάτοι μιας και για μια ακόμα χρονιά μείναμε πιστοί στη ανάγκη μας να στηρίξουμε το θεμέλιο του μέλλοντος, τα παιδιά.