Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη : Χτίζοντας μαζί έναν καλύτερο κόσμο

Impact
Jun 6, 2023

Υποστηρίζουμε ανθρώπους & κοινότητες και δημιουργούμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Σε έναν κόσμο όπου ό,τι κι αν χρειάζεσαι είναι ένα κλικ μακριά, η Skroutz υπερβαίνει την κύρια αποστολή της να βοηθάει τους χρήστες να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν. Η δέσμευση για προσφορά στις τοπικές κοινότητες και την κοινωνία στο σύνολό της βρίσκεται βαθιά ριζωμένη στις αξίες μας.

Αν και δεν προβάλλουμε συχνά τις ενέργειές μας, η Skroutz έχει επηρεάσει σημαντικά το κοινωνικό σύνολο μέσω του πολύπλευρου φάσματος πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) της.

Αναγνωρίζουμε ότι τα παιδιά είναι το θεμέλιο του μέλλοντος, και στηρίζουμε έμπρακτα εκπαιδευτικά ιδρύματα και μη κυβερνητικές οργανώσεις – όπως η Σύμπλευση & το Μαζί για το Παιδί. Οργανώσεις που επικεντρώνονται στην ευημερία και την εκπαίδευση των παιδιών. Που τους παρέχουν πολύτιμα εφόδια, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας. Η Skroutz ενδυναμώνει τα σχολεία και συμβάλει στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της επόμενης γενιάς.


Παρόλα αυτά, η ευθύνη μας εκτείνεται πέρα από τη νέα γενιά. Πιστεύουμε επίσης στη σημασία της φροντίδας των ηλικιωμένων και άλλων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Για να συνεισφέρουμε, υποστηρίζουμε ενεργά τους τοπικούς δήμους και τις ΜΚΟ που προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας.

Ως μια εταιρεία φιλική προς τα ζώα, όχι μόνο τα καλωσορίζουμε στον χώρο εργασίας, αλλά προσπαθούμε επίσης να τα προστατεύουμε. Υποστηρίζουμε καταφύγια ζώων και πρωτοβουλίες για την άγρια ζωή σε ολόκληρη την Αττική.

Προσφορά στις τοπικές κοινότητες

Πάντα βρισκόμαστε εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. Κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ελλάδα, ενεργήσαμε γρήγορα. Διαθέσαμε αμέσως οχήματα της Skroutz Last Mile για να βοηθήσουμε τους πυροσβέστες και τους πολίτες να μεταφέρουν εξοπλισμό και προμήθειες. Επιπλέον, διαθέτουμε ετήσια κονδύλια για τους πυροσβέστες και τα νοσοκομεία, αναγνωρίζοντας τον ζωτικής σημασίας ρόλο που διαδραματίζουν στη προστασία και τη φροντίδα της κοινωνίας.


Οι εργαζόμενοί μας, ή οι «Skroutzers» όπως τους αποκαλούμε, είναι η καρδιά και η ψυχή των προσπαθειών μας για κοινωνική ευθύνη. Κάθε χρόνο, στην καθιερωμένη ημέρα αιμοδοσίας μας, οι «Skroutzers» δίνουν ανιδιοτελώς το αίμα τους για να στηρίξουν τις ανάγκες του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Επιπλέον, διασφαλίζουμε την κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συγγενών των εργαζομένων μας, συνεισφέροντας πάνω από 15 φιάλες αίματος κάθε χρόνο.


Στη Skroutz, υιοθετούμε μια διακριτική προσέγγιση όσον αφορά τις προσπάθειές μας για εταιρική κοινωνική ευθύνη και αφήνουμε τις πράξεις μας να μιλούν από μόνες τους. Μέσω της δέσμευσής μας για την ενδυνάμωση των κοινοτήτων, την υποστήριξη των ευάλωτων και την προστασία του πλανήτη μας, επιδιώκουμε να κάνουμε μια πραγματική και μακροχρόνια διαφορά. Θεωρούμε τους εαυτούς μας αφανείς υποστηρικτές, με γνώμονα την πίστη στη δύναμη της προσφοράς που μεταμορφώνει τον κόσμο. Είναι πραγματικά τιμή μας να είμαστε μέρος αυτού του σημαντικού ταξιδιού μαζί με όλες τις ομάδες και τις ΜΚΟ που υποστηρίζουμε, και να εργαζόμαστε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα
Skroutz-Μια μέρα... για το Περιβάλλον!
Impact
Jun 5, 2024

Μια μέρα... για το Περιβάλλον!

Στη Skroutz, φροντίζουμε κάθε μέρα να είμαστε ευαισθητοποιημένοι και να παραμένουμε ενημερωμένοι για περιβαλλοντικά ζητήματα καθώς και για το πως ο καθένας από εμάς χωριστά μπορεί να αποτελέσει μέρος της λύσης.
Skroutz-Μια μέρα με τη Σχεδία
Impact
Dec 20, 2023

Μια μέρα με τη Σχεδία

Δράσεις αλληλεπίδρασης για ένα καλύτερο αύριο. Οι Skroutzers μας πέρασαν μια μέρα με τη Σχεδία, το μοναδικό περιοδικό δρόμου στην Ελλάδα.
Skroutz-Εκπαίδευση: Ένας σημαντικός πυλώνας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για το Skroutz
Education
Dec 15, 2023

Εκπαίδευση: Ένας σημαντικός πυλώνας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για το Skroutz

Σε μια προσπάθεια απολογισμού για την χρονιά που σιγά σιγά τελειώνει, αισθανόμαστε γεμάτοι μιας και για μια ακόμα χρονιά μείναμε πιστοί στη ανάγκη μας να στηρίξουμε το θεμέλιο του μέλλοντος, τα παιδιά.
Όλα τα άρθρα