Διαθέσιμη η αποστολή προϊόντων στην Ευρώπη

Marketplace
Jan 30, 2023

Διαθέσιμη η αποστολή προϊόντων στην Ευρώπη για συνολικά 20 χώρες πλέον για αγορές μέσω Skroutz.


Την αποστολή προϊόντων στην Ευρώπη (χώρες της Ε.Ε) προσφέρει πλέον η Skroutz μεγαλώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το καταναλωτικό κοινό που μπορεί να επωφεληθεί από την ασφάλεια και αξιοπιστία του Skroutz Marketplace.


Πέρα από την Κύπρο, για την οποία είχε ανακοινωθεί πρόσφατα η διαθεσιμότητα αποστολής, 18 ακόμα χώρες συμπληρώνουν τη λίστα των χωρών που είναι διαθέσιμη η αποστολή προϊόντων. Οι χώρες αυτές στις οποίες οι χρήστες μπορούν πλέον να πραγματοποιούν αγορές από το Skroutz Marketplace είναι: Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αυστρία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Μάλτα, Κροατία, Εσθονία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Λιθουανία, Σλοβενία, Σλοβακία και Λετονία.


Στόχος της επέκτασης της αποστολής προϊόντων στην Ευρώπη για την Skroutz είναι να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ανακαλύψουν τα εκατομμύρια προϊόντα που διαθέτει η πλατφόρμα. Δε πρέπει να παραβλέπουμε ωστόσο και το όφελος για τα συνεργαζόμενα καταστήματα τα οποία προσθέτουν ένα ακόμα κανάλι πωλήσεων στο δυναμικό τους. Ειδικά τα συνεργαζόμενα εκείνα καταστήματα που δεν είχαν προηγουμένως τη δυνατότητα αποστολής στο εξωτερικό και πλέον έχουν αυτή την ευκαιρία. 


Οι χρήστες αξιοποιούν τη δυνατότητα αναζήτησης και προσθήκης πολλών και διαφορετικών προϊόντων στο ίδιο καλάθι. Ενώ την ίδια στιγμή επιλέγουν τον τρόπο πληρωμής που επιθυμούν (πιστωτική ή χρεωστική κάρτα). Ο τρόπος χρήσης απλός. Οι χρήστες ορίζουν τη διεύθυνση αποστολής, έτσι ώστε να διαπιστώσουν τη διαθεσιμότητα της αποστολής των προϊόντων στη χώρα που τους ενδιαφέρει.

Ο Γιάννης Αλιβιζάτος, Chief Operations Officer της Skroutz, δήλωσε σχετικά:

Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο βήμα υλοποίησης της στρατηγικής μας. Η διάθεση της υπηρεσίας αποστολής προϊόντων στους καταναλωτές και στις 20 Ευρωπαϊκές χώρες εγκαινιάζει μία νέα εποχή. Είναι ένας τρόπος για τους καταναλωτές στην Ευρώπη να απολαμβάνουν την αξιοπιστία του Skroutz. Την ίδια στιγμή είναι μια δίοδος για τις ελληνικές επιχειρήσεις προς την ευρωπαϊκή αγορά. Στόχος μας είναι η άψογη αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών καθιστώντας τις online αγορές ευκολότερες και ασφαλέστερες.

Σχετικά Άρθρα
Skroutz-Η Skroutz χορηγός του Reflect Festival 2024 στην Κύπρο
Jun 14, 2024

Η Skroutz χορηγός του Reflect Festival 2024 στην Κύπρο

Το Reflect είναι μια γιορτή πρωτοποριακών ιδεών, διαφορετικών πολιτισμών και ιδεών που διαμορφώνουν το μέλλον.
Skroutz-Νέα συνεργασία της Skroutz με την Klarna για το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους»
Marketplace
Jun 13, 2024

Νέα συνεργασία της Skroutz με την Klarna για το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους»

Το Skroutz προχωρά σε συνεργασία με την Klarna για την ενίσχυση του προγράμματος «Δόσεις για όλους». Στόχος της συνεργασίας είναι η αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών, οι οποίοι μπορούν πλέον να πραγματοποιούν αγορές μέσω Skroutz επιλέγοντας τις ευέλικτες λύσεις πληρωμών της Klarna και χωρίς κόστος υπηρεσίας.
Skroutz-Συνεργασία Alpha Bank και Skroutz για το Πρόγραμμα «Δόσεις για όλους» 
Marketplace
May 28, 2024

Συνεργασία Alpha Bank και Skroutz για το Πρόγραμμα «Δόσεις για όλους» 

H Alpha Bank και το Skroutz προσφέρουν επιτόκιο 0% και 3 δόσεις για παραγγελίες από €50 έως €300, και επιτόκιο 0% και 6-12 δόσεις για παραγγελίες από €300 έως €1.000.
Όλα τα άρθρα