Διαθέσιμη η αποστολή προϊόντων στην Ευρώπη

Marketplace
Jan 30, 2023

Διαθέσιμη η αποστολή προϊόντων στην Ευρώπη για συνολικά 20 χώρες πλέον για αγορές μέσω Skroutz.


Την αποστολή προϊόντων στην Ευρώπη (χώρες της Ε.Ε) προσφέρει πλέον η Skroutz μεγαλώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το καταναλωτικό κοινό που μπορεί να επωφεληθεί από την ασφάλεια και αξιοπιστία του Skroutz Marketplace.


Πέρα από την Κύπρο, για την οποία είχε ανακοινωθεί πρόσφατα η διαθεσιμότητα αποστολής, 18 ακόμα χώρες συμπληρώνουν τη λίστα των χωρών που είναι διαθέσιμη η αποστολή προϊόντων. Οι χώρες αυτές στις οποίες οι χρήστες μπορούν πλέον να πραγματοποιούν αγορές από το Skroutz Marketplace είναι: Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αυστρία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Μάλτα, Κροατία, Εσθονία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Λιθουανία, Σλοβενία, Σλοβακία και Λετονία.


Στόχος της επέκτασης της αποστολής προϊόντων στην Ευρώπη για την Skroutz είναι να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ανακαλύψουν τα εκατομμύρια προϊόντα που διαθέτει η πλατφόρμα. Δε πρέπει να παραβλέπουμε ωστόσο και το όφελος για τα συνεργαζόμενα καταστήματα τα οποία προσθέτουν ένα ακόμα κανάλι πωλήσεων στο δυναμικό τους. Ειδικά τα συνεργαζόμενα εκείνα καταστήματα που δεν είχαν προηγουμένως τη δυνατότητα αποστολής στο εξωτερικό και πλέον έχουν αυτή την ευκαιρία. 


Οι χρήστες αξιοποιούν τη δυνατότητα αναζήτησης και προσθήκης πολλών και διαφορετικών προϊόντων στο ίδιο καλάθι. Ενώ την ίδια στιγμή επιλέγουν τον τρόπο πληρωμής που επιθυμούν (πιστωτική ή χρεωστική κάρτα). Ο τρόπος χρήσης απλός. Οι χρήστες ορίζουν τη διεύθυνση αποστολής, έτσι ώστε να διαπιστώσουν τη διαθεσιμότητα της αποστολής των προϊόντων στη χώρα που τους ενδιαφέρει.

Ο Γιάννης Αλιβιζάτος, Chief Operations Officer της Skroutz, δήλωσε σχετικά:

Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο βήμα υλοποίησης της στρατηγικής μας. Η διάθεση της υπηρεσίας αποστολής προϊόντων στους καταναλωτές και στις 20 Ευρωπαϊκές χώρες εγκαινιάζει μία νέα εποχή. Είναι ένας τρόπος για τους καταναλωτές στην Ευρώπη να απολαμβάνουν την αξιοπιστία του Skroutz. Την ίδια στιγμή είναι μια δίοδος για τις ελληνικές επιχειρήσεις προς την ευρωπαϊκή αγορά. Στόχος μας είναι η άψογη αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών καθιστώντας τις online αγορές ευκολότερες και ασφαλέστερες.

Σχετικά Άρθρα
Skroutz-Skoop by Skroutz: Νέα υπηρεσία πώλησης προϊόντων από τους χρήστες του Skroutz 
Marketplace
Feb 20, 2024

Skoop by Skroutz: Νέα υπηρεσία πώλησης προϊόντων από τους χρήστες του Skroutz 

Οι χρήστες μπορούν πλέον να δημοσιεύουν αγγελίες πωλήσεων και να αγοράζουν προϊόντα από άλλους χρήστες εύκολα, γρήγορα και με την ασφάλεια του Skroutz.
Skroutz-Skroutz Black Friday Report 2023
Data
Dec 4, 2023

Skroutz Black Friday Report 2023

Skroutz Black Friday Report 2023: Αύξηση της μέσης τιμής του καλαθιού αγορών μέσω Skroutz κατά 21,52% σε σύγκριση με το 2022.
Skroutz-Skroutz: η Black Friday φέτος διαρκεί σχεδόν ένα μήνα 
Marketplace
Nov 1, 2023

Skroutz: η Black Friday φέτος διαρκεί σχεδόν ένα μήνα 

Ένας μήνας "Black Friday" γεμάτος προσφορές στο Skroutz από σήμερα μέχρι και την Cyber Monday
Όλα τα άρθρα