Νέες διαφημιστικές λύσεις προώθησης για τα brands από το Skroutz

Partners
May 17, 2023

To Skroutz προσφέρει Performance Marketing και διαφημιστικές λύσεις για τη δημιουργία, τη διαχείριση και την παρακολούθηση campaigns προώθησης προϊόντων.

Το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, προσφέρει πρωτοποριακές διαφημιστικές λύσεις και δίνει τη δυνατότητα στα brands να ενισχύσουν το διαφημιστικό τους αποτύπωμα. Εχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα τους στους πάνω από 8 εκατομμύρια επισκέπτες της πλατφόρμας. 

Οι διαφημιστικές λύσεις καλύπτουν κάθε επικοινωνιακή ανάγκη των brands,  διαθέτοντας εργαλεία για όλο το marketing funnel, από awareness και consideration μέχρι και λύσεις για conversion. 

Πλέον, προσφέρουμε ένα νέο αυτοματοποιημένο σύστημα σχεδιασμού, διαχείρισης και παρακολούθησης μιας καμπάνιας “sponsored products”. Πρόκειται για ένα διαφημιστικό όχημα με το οποίο τα brands μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα που θέλουν για να διαφημιστούν στις πρώτες θέσεις κατάταξης της αντίστοιχης κατηγορίας. 

Τρόπος ενεργοποίησης 

Πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά, οι διαφημιζόμενοι ενεργοποιούν τις καμπάνιες προώθησης των προϊόντων τους μέσα από τον Χώρο Συνεργατών και έχουν πλήρη έλεγχο σε επίπεδο προϊόντος, κόστους- θέτοντας το CPC (bid) της επιλογής τους-, διάρκειας διαφήμισης και παρακολούθησης της απόδοσής τους. Όλα σε πραγματικό χρόνο με μεγάλη ευελιξία και αυτονομία μέσα από μία πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι brands που χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα κατά τη δοκιμαστική περίοδο (beta) σημείωσαν αύξηση  έως 52% στις επισκέψεις τους στο Skroutz και αύξηση έως 25% στις πωλήσεις τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Σχετικά Άρθρα
Skroutz-Skroutz Partners workshops για την ανάπτυξη των συνεργατών μας
Jun 20, 2024

Skroutz Partners workshops για την ανάπτυξη των συνεργατών μας

Το Skroutz συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη των συνεργατών του για τη βελτίωση της απόδοσης τους.
Skroutz-Η Skroutz χορηγός του Reflect Festival 2024 στην Κύπρο
Jun 14, 2024

Η Skroutz χορηγός του Reflect Festival 2024 στην Κύπρο

Το Reflect είναι μια γιορτή πρωτοποριακών ιδεών, διαφορετικών πολιτισμών και ιδεών που διαμορφώνουν το μέλλον.
Skroutz-Νέα συνεργασία της Skroutz με την Klarna για το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους»
Marketplace
Jun 13, 2024

Νέα συνεργασία της Skroutz με την Klarna για το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους»

Το Skroutz προχωρά σε συνεργασία με την Klarna για την ενίσχυση του προγράμματος «Δόσεις για όλους». Στόχος της συνεργασίας είναι η αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών, οι οποίοι μπορούν πλέον να πραγματοποιούν αγορές μέσω Skroutz επιλέγοντας τις ευέλικτες λύσεις πληρωμών της Klarna και χωρίς κόστος υπηρεσίας.
Όλα τα άρθρα