Νέες διαφημιστικές λύσεις προώθησης για τα brands από το Skroutz

Partners
May 17, 2023

To Skroutz προσφέρει Performance Marketing και διαφημιστικές λύσεις για τη δημιουργία, τη διαχείριση και την παρακολούθηση campaigns προώθησης προϊόντων.

Το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, προσφέρει πρωτοποριακές διαφημιστικές λύσεις και δίνει τη δυνατότητα στα brands να ενισχύσουν το διαφημιστικό τους αποτύπωμα. Εχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα τους στους πάνω από 8 εκατομμύρια επισκέπτες της πλατφόρμας. 

Οι διαφημιστικές λύσεις καλύπτουν κάθε επικοινωνιακή ανάγκη των brands,  διαθέτοντας εργαλεία για όλο το marketing funnel, από awareness και consideration μέχρι και λύσεις για conversion. 

Πλέον, προσφέρουμε ένα νέο αυτοματοποιημένο σύστημα σχεδιασμού, διαχείρισης και παρακολούθησης μιας καμπάνιας “sponsored products”. Πρόκειται για ένα διαφημιστικό όχημα με το οποίο τα brands μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα που θέλουν για να διαφημιστούν στις πρώτες θέσεις κατάταξης της αντίστοιχης κατηγορίας. 

Τρόπος ενεργοποίησης 

Πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά, οι διαφημιζόμενοι ενεργοποιούν τις καμπάνιες προώθησης των προϊόντων τους μέσα από τον Χώρο Συνεργατών και έχουν πλήρη έλεγχο σε επίπεδο προϊόντος, κόστους- θέτοντας το CPC (bid) της επιλογής τους-, διάρκειας διαφήμισης και παρακολούθησης της απόδοσής τους. Όλα σε πραγματικό χρόνο με μεγάλη ευελιξία και αυτονομία μέσα από μία πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι brands που χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα κατά τη δοκιμαστική περίοδο (beta) σημείωσαν αύξηση  έως 52% στις επισκέψεις τους στο Skroutz και αύξηση έως 25% στις πωλήσεις τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Σχετικά Άρθρα
Skroutz-6 years in 500…ish words
Career
Apr 9, 2024

6 years in 500…ish words

Όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2018, στα ευάερα και ευήλια open space γραφεία του Skroutz στην Νέα Ιωνία με τον λαχταριστό πρωινό μπουφέ, τότε ακόμη που η εταιρεία μετρούσε γύρω στα 140 άτομα.
Skroutz-Skroutz: Επένδυση σε νέες αποθήκες στον Ασπρόπυργο
Partners
Mar 28, 2024

Skroutz: Επένδυση σε νέες αποθήκες στον Ασπρόπυργο

Η υπηρεσία Fulfilled by Skroutz αποκτά μεγαλύτερη δυναμική ενισχύοντας τη δυνατότητα των εμπόρων για μεγαλύτερη επιχειρησιακή ανάπτυξη.
Skroutz-Skroutz: Δωρεάν υπηρεσία ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών
Marketplace
Mar 20, 2024

Skroutz: Δωρεάν υπηρεσία ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών

Με κάθε αγορά ηλεκτρικής συσκευής από το Skroutz, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν υπηρεσία ανακύκλωσης της παλιάς συσκευής σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.
Όλα τα άρθρα