Μια μέρα... για το Περιβάλλον!

Impact
Jun 5, 2024

Στη Skroutz, φροντίζουμε κάθε μέρα να είμαστε ευαισθητοποιημένοι και να παραμένουμε ενημερωμένοι για περιβαλλοντικά ζητήματα καθώς και για το πως ο καθένας από εμάς χωριστά μπορεί να αποτελέσει μέρος της λύσης. Φέτος λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε το “χρέος” μας προς το περιβάλλον, λίγους μήνες νωρίτερα από την 5η Ιουνίου. Στις 13 Απριλίου, μια μεγάλη ομάδα περισσοτέρων από 50 skroutzers, φόρεσαν όχι τα καλά τους, αλλά τα αθλητικά τους και βρέθηκαν στους πρόποδες του Υμηττού για να πάρουν μέρος σε συμβολική δενδροφύτευση δενδριλλίων. 

 

Μια μέρα λίγο διαφορετική είναι η 5η Ιουνίου μιας και είναι η παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, θεσπισμένη με αφορμή τις ενέργειες του ΟΗΕ για ενημέρωση των πολιτών και αφύπνιση γύρω από τα περιβαλλοντικά θέματα από το 1972. 

 

Εκεί και σε συνεργασία με τον παγκόσμιο μη  κερδοσκοπικό, περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό οργανισμό We4all.com προχωρήσαμε σε δενδροφύτευση δενδριλλίων συμβατών με το τοπικό οικοσύστημα. Είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τη σημασία της δενδροφύτευσης, για την διαδικασία αλλά και την σωστή φροντίδα των δενδρυλλίων όταν φυτευτούν για τα επόμενα κρίσιμα 3-4 χρόνια. Απολαύσαμε τη φύση και τη μουσική αλλά κυρίως συνδεθήκαμε και διασκεδάσαμε παρέα και  με τους μικρούς μας φίλους που συμμετείχαν στη δράση μαζί με τους γονείς -συναδέλφους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δική μας συμβολική δενδροφύτευση εκείνο το Σάββατο της 13ης Απριλίου είναι η απαρχή μια μεγαλύτερης προσπάθειας στη οποία συμβάλλει η εταιρεία σε συνεργασία με την we4all.com όπου θα δενδροφυτευτούν 5000 δέντρα σε περιοχές της Ελλάδας που υπάρχει μεγάλη ανάγκη πρασίνου. 

Μπορείτε να βρείτε όλες τις δράσεις μας εδώ.

 

Skroutz-Μια μέρα... για το Περιβάλλον!
Skroutz-Μια μέρα... για το Περιβάλλον!
Skroutz-Μια μέρα... για το Περιβάλλον!
Skroutz-Μια μέρα... για το Περιβάλλον!
Σχετικά Άρθρα
Skroutz-Μια μέρα με τη Σχεδία
Impact
Dec 20, 2023

Μια μέρα με τη Σχεδία

Δράσεις αλληλεπίδρασης για ένα καλύτερο αύριο. Οι Skroutzers μας πέρασαν μια μέρα με τη Σχεδία, το μοναδικό περιοδικό δρόμου στην Ελλάδα.
Skroutz-Εκπαίδευση: Ένας σημαντικός πυλώνας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για το Skroutz
Education
Dec 15, 2023

Εκπαίδευση: Ένας σημαντικός πυλώνας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για το Skroutz

Σε μια προσπάθεια απολογισμού για την χρονιά που σιγά σιγά τελειώνει, αισθανόμαστε γεμάτοι μιας και για μια ακόμα χρονιά μείναμε πιστοί στη ανάγκη μας να στηρίξουμε το θεμέλιο του μέλλοντος, τα παιδιά.
Skroutz-Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη : Χτίζοντας μαζί έναν καλύτερο κόσμο
Impact
Jun 6, 2023

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη : Χτίζοντας μαζί έναν καλύτερο κόσμο

Υποστηρίζουμε ανθρώπους & κοινότητες και δημιουργούμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.
Όλα τα άρθρα