Νέα υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης από το Skroutz

Services
May 11, 2023

Το Skroutz προσφέρει πλέον και αυθημερόν παράδοση για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω Skroutz για Αθήνα και Πειραιά.

Το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, προσφέρει τη νέα υπηρεσία για αυθημερόν παράδοση, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να παραλάβουν τις παραγγελίες τους ακόμα και την ίδια ημέρα. Μια ακόμα υπηρεσία για άψογη αγοραστική υπηρεσία με την ασφάλεια και αξιοπιστία των αγορών μέσω Skroutz.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για προϊόντα που βρίσκονται στους χώρους αποθήκευσης του Skroutz, μέσω του Fulfilled by Skroutz που παρέχεται στους εμπόρους, και για non-cargo προϊόντα. Επιπλέον, αφορά παραγγελίες που έχουν γίνει από τις 00:00 μέχρι τις 16:00, Δευτέρα με Παρασκευή, και παραδίδονται σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά μεταξύ 17:00 με 20:00. Η χρέωση για την αυθημερόν παράδοση είναι 2€, ενώ το κόστος μεταφορικών παραμένει ίδιο με αυτό που θα είχε ο χρήστης για την παράδοση της παραγγελίας του.

Ο Νικόλαος Μπόμπος,  Marketplace Operations Director, Skroutz, δήλωσε σχετικά: “Καθημερινά προσπαθούμε ώστε να προσφέρουμε νέα επίπεδα άνεσης και επιλογές παράδοσης στον καταναλωτή. Η παράδοση αυθημερόν είναι η πιο πρόσφατη υπηρεσία μας. Υλοποιούμε  έτσι το όραμα μας για ευτυχισμένους καταναλωτές και επιτυχημένους εμπόρους. Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε πέντε διαφορετικούς τρόπους παράδοσης (Skroutz Point, παραλαβή από το κατάστημα, express παράδοση, αυθημερόν παράδοση, παράδοση σε 2-3 εργάσιμες).  Ο καταναλωτής λοιπόν επιλέγει αυτόν που καλύπτει καλύτερα τις δικές του ανάγκες. Να σημειωθεί ότι η αυθημερόν παράδοση είναι ήδη διαθέσιμη για πάνω από 1000 κατηγορίες προϊόντων, αριθμός που αυξάνει καθημερινά”.  

Διευρυμένες υπηρεσίες

Το Skroutz συνεχίζει να διευρύνει τις διαθέσιμες υπηρεσίες που παρέχει για να εξασφαλίσει μία άψογη αγοραστική εμπειρία και να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Την ίδια στιγμή, μέσω του μοντέλου λειτουργίας Fulfilled by Skroutz, το Skroutz προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης του εμπορεύματος των συνεργαζόμενων καταστημάτων στους χώρους αποθήκευσής του. Έτσι, απαλλάσσει τους εμπόρους από τη διαχείριση και αποστολή των παραγγελιών και των επιστροφών, ενώ εγγυάται ασφαλή και άμεση παράδοση. 

Σχετικά Άρθρα
Skroutz-Skoop by Skroutz: Νέα υπηρεσία πώλησης προϊόντων από τους χρήστες του Skroutz 
Marketplace
Feb 20, 2024

Skoop by Skroutz: Νέα υπηρεσία πώλησης προϊόντων από τους χρήστες του Skroutz 

Οι χρήστες μπορούν πλέον να δημοσιεύουν αγγελίες πωλήσεων και να αγοράζουν προϊόντα από άλλους χρήστες εύκολα, γρήγορα και με την ασφάλεια του Skroutz.
Skroutz-Skroutz Black Friday Report 2023
Data
Dec 4, 2023

Skroutz Black Friday Report 2023

Skroutz Black Friday Report 2023: Αύξηση της μέσης τιμής του καλαθιού αγορών μέσω Skroutz κατά 21,52% σε σύγκριση με το 2022.
Skroutz-Skroutz: η Black Friday φέτος διαρκεί σχεδόν ένα μήνα 
Marketplace
Nov 1, 2023

Skroutz: η Black Friday φέτος διαρκεί σχεδόν ένα μήνα 

Ένας μήνας "Black Friday" γεμάτος προσφορές στο Skroutz από σήμερα μέχρι και την Cyber Monday
Όλα τα άρθρα