Το "ταξίδι" προς τη Skroutz: the candidate journey

Candidates
May 20, 2023

Task για δυνατούς λύτες: η αναζήτηση της ιδανικής θέσης εργασίας σε μια εταιρεία που θα ενστερνίζεται τις ίδιες αξίες με εσένα. Για το λόγο αυτό φροντίσαμε το ταξίδι προς τη Skroutz να είναι εύκολο για να το απολαύσεις όσο γίνεται περισσότερο. Έτοιμ@; 

Στη Skroutz φροντίσαμε η διαδρομή που ξεκλειδώνει την επόμενη επαγγελματική σου κίνηση να είναι εύκολη, γρήγορη και γνωστή σε εσένα πριν κάνεις καν το βήμα του να στείλεις την αίτηση σου.

 

Το ταξίδι προς τη Skroutz : Αποστολή βιογραφικού

Βήμα πρώτο:

Το ταξίδι προς τη Skroutz ξεκινάει. Προωθείς το βιογραφικό σου. Η  αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Το πρώτο και ίσως το πιο βασικό βήμα για την επόμενη επαγγελματική σου κίνηση.  Σου υποσχόμαστε ότι θα έχεις νέα μας μέσα στις επόμενες 5 μέρες.

Το ταξίδι προς τη Skroutz:Πρώτη συνέντευξη

Βήμα δεύτερο:


Έχεις τη προσοχή μας! Μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και σε αυτό το βήμα αυτό θα είμαστε σύντομοι και περιεκτικοί. Θέλουμε να σπάσουμε τον πάγο και να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Το ταξίδι προς τη Skroutz: Εργασία για το σπίτι

Βήμα τρίτο:


Σηκώνεις τα μανίκια γιατί ήρθε η ώρα της εργασίας για το σπίτι. Σου δίνουμε συνήθως πέντε μέρες για να την ολοκληρώσεις. Ο στόχος σου είναι απλός: να μας βοηθήσεις να καταλάβουμε καλύτερα το σκεπτικό σου. Αν θα χρειαστείς παραπάνω μέρες, δεν έχεις παρά να μας το ζητήσεις. 

Το ταξίδι προς τη Skroutz: Δεύτερη συνέντευξη

Βήμα τέταρτο:


Το παραδοτέο σου κέρδισε τις εντυπώσεις και θέλουμε να σε καλέσουμε να μας το παρουσιάσεις. Σίγουρα θα έχουμε απορίες και δε θα ντραπούμε να τις εκφράσουμε.  Οπότε για αυτό το στάδιο θα χρειαστεί λίγο παραπάνω από μια ώρα. 

Τελική συνέντευξη

Βήμα πέμπτο:

Κλείνει αυτός ο κύκλος και είμαστε εδώ να συζητήσουμε μια τελευταία φορά και να λύσουμε τυχόν απορίες που μπορεί να έχεις. Είμαστε εδώ για να σου απαντήσουμε σε όλα όσα σε απασχολούν ή χρειάζεσαι διευκρινίσεις. Shoot away! 

Βήμα έκτο:

Σενάριο Α

Σενάριο #A: Προσφορά

Αυτό ήταν! Είμαστε έτοιμοι να σε υποδεχτούμε στην ομάδα μας. Θα μοιραστούμε όλες τις πληροφορίες μαζί σου σχετικά με τις απολαβές και τα benefits που προσφέρουμε και θα απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σου. Θέλουμε να έχεις όλες τις πληροφορίες ώστε να πάρεις την καλύτερη απόφαση για το επαγγελματικό σου μέλλον. 

Σενάριο Β

Σενάριο #B: Η πόρτα της Skroutz είναι πάντα ανοιχτή!

Σε ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για το χρόνο και το ενδιαφέρον σου στη Skroutz. Θα θέλαμε να συνεχίσουμε να είμαστε σε επαφή και ποιός ξέρει…Μπορεί να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον και να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε. Ποτέ δε ξέρεις! 

 

feedback

Για εμάς το feedback είναι εξαιρεικά σημαντικό ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης. Θέλουμε να ξέρεις ότι η πόρτα της Skroutz είναι πάντα ανοιχτή.  Θα φροντίσουμε για το λόγο αυτό να σου δώσουμε feedback για το τι πήγε ή δε πήγε καλά σε αυτό το ταξίδι προς την Skroutz. 

Μπορείς να βρεις τις ανοιχτές μας θέσεις εδώ. Καλή επιτυχία!

Σχετικά Άρθρα
Skroutz-Εφαρμόζοντας αρχές και μεθοδολογίες Product Management στην People Operations ομάδα
Career
Jun 10, 2024

Εφαρμόζοντας αρχές και μεθοδολογίες Product Management στην People Operations ομάδα

Στη διαδρομή της προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης, έρχεται συχνά αυτή η στιγμή που συνειδητοποιούμε την ανάγκη για αλλαγή, την επιθυμία να καταρρίψουμε παλιές συνήθειες και να αγκαλιάσουμε νέες προοπτικές.
Skroutz-6 years in 500…ish words
Career
Apr 9, 2024

6 years in 500…ish words

Όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2018, στα ευάερα και ευήλια open space γραφεία του Skroutz στην Νέα Ιωνία με τον λαχταριστό πρωινό μπουφέ, τότε ακόμη που η εταιρεία μετρούσε γύρω στα 140 άτομα.
Skroutz-Compassionate Leadership
Career
Jan 18, 2024

Compassionate Leadership

Οι σημερινοί ηγέτες ανακαλύπτουν πως είναι να ηγείσαι μέσα από τη δύναμη της κατανόησης και της συμπόνοιας (compassionate leadership).
Όλα τα άρθρα