Μαζί για την κοινωνία

Education
Jan 19, 2024

Ένα ρητό λέει: Αν θέλεις να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος σου. Αν θέλεις να πας μακριά, πήγαινε με παρέα.

Η δύναμη του μαζί για την κοινωνία, είναι κομμάτι όχι μόνο της κουλτούρας μας αλλά και του DNA μας αλλά και όλων των αποφάσεων που παίρνουμε. Για μας, η απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι “μαζί” και με γνώμονα αυτό, δε μένουν ασυγκίνητοι όταν η κοινωνία πονά και δοκιμάζεται. Και σε αυτό το ταξίδι φροντίζουμε πάντα να έχουμε μαζί μας αξιόλογους συνεργάτες και ιδρύματα που μοιράζονται το ίδιο πάθος για προσφορά. 

Μαζί… για τον Έβρο 

Σε συνεργασία με την ένωση, Μαζί για το Παιδί, σταθήκαμε αρωγοί στην προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκλήθηκαν στο δημοτικό σχολείο Παλαγίας στο Δήμο Αλεξανδρούπολης από τις πυρκαγιές στον Έβρο τον περασμένο Αύγουστο. Συμμεριζόμενοι το όραμα της ένωσης για σύγχρονους χώρους εκπαίδευσης, ώστε οι 78 μαθητές του εν λόγω δημοτικού να έχουν πρόσβαση στις σύγχρονες επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες καθώς και επαφή με διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα, προσφέραμε τη βοηθεια μας ώστε να επανδρωθεί με τον απαραίτητο τεχνικό και τεχνολογικό εξοπλισμό.

 

Το καύσιμο για κάθε σπουδαίο και μεγάλο επίτευγμα είναι η συμμετοχή πολλών και διαφορετικών ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο όραμα. 

 

Μαζί…. Για το Σχολείο 

Το Σεπτέμβριο του 2023 μια άλλη περιοχή της χώρας, η Θεσσαλία, δοκιμάστηκε, από τις πλημμύρες αυτή τη φορά. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χατζηγάκη συνδράμαμε ώστε 22 σχολικές μονάδες από τις πληγείσες περιοχές (Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα) να αποκτήσουν βασικό τεχνικό και τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να μπορέσουν να εχουν μια απρόσκοπτη σχολική χρονιά. 

Το πρόγραμμα του ιδρύματος Χατζηγάκη “Μαζί για το Σχολείο” υποστηρίξε σχολικές μονάδες που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου καλύπτοντας ανάγκες σε τεχνολογικό εξοπλισμό, έπιπλα, βιβλία, παιχνίδια, αναλώσιμα κ.α., προσπάθεια που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. 

Στη Skroutz, πιστεύουμε στη δύναμη των ομάδων, στη δύναμη του μαζί για την κοινωνία και στις μοναδικές δυνατότητες του καθενός από εμάς ξεχωριστά.  Το καύσιμο για κάθε σπουδαίο και μεγάλο επίτευγμα είναι η συμμετοχή πολλών και διαφορετικών ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο όραμα. Στη Skroutz είμαστε ευτυχείς που έχουμε δίπλα μας ικανούς συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για μια καλύτερη κοινωνία. 

Σχετικά Άρθρα
Skroutz-Μια μέρα... για το Περιβάλλον!
Impact
Jun 5, 2024

Μια μέρα... για το Περιβάλλον!

Στη Skroutz, φροντίζουμε κάθε μέρα να είμαστε ευαισθητοποιημένοι και να παραμένουμε ενημερωμένοι για περιβαλλοντικά ζητήματα καθώς και για το πως ο καθένας από εμάς χωριστά μπορεί να αποτελέσει μέρος της λύσης.
Skroutz-Μια μέρα με τη Σχεδία
Impact
Dec 20, 2023

Μια μέρα με τη Σχεδία

Δράσεις αλληλεπίδρασης για ένα καλύτερο αύριο. Οι Skroutzers μας πέρασαν μια μέρα με τη Σχεδία, το μοναδικό περιοδικό δρόμου στην Ελλάδα.
Skroutz-Εκπαίδευση: Ένας σημαντικός πυλώνας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για το Skroutz
Education
Dec 15, 2023

Εκπαίδευση: Ένας σημαντικός πυλώνας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για το Skroutz

Σε μια προσπάθεια απολογισμού για την χρονιά που σιγά σιγά τελειώνει, αισθανόμαστε γεμάτοι μιας και για μια ακόμα χρονιά μείναμε πιστοί στη ανάγκη μας να στηρίξουμε το θεμέλιο του μέλλοντος, τα παιδιά.
Όλα τα άρθρα