Επιστροφές προϊόντων τώρα και σε Skroutz Point 

Last mile
Apr 11, 2024

Οι Skroutz Point επιστροφές είναι γεγονός. Η δυνατότητα επιστροφής είναι διαθέσιμη στις περισσότερες πόλεις που έχει επεκταθεί το δίκτυο. 

Το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, προσφέρει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες να προχωρούν σε επιστροφές προϊόντων χρησιμοποιώντας το δίκτυο Skroutz Point. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στους καταναλωτές να προσαρμόσουν με βάση το δικό τους πρόγραμμα ακόμα μια προσφερόμενη υπηρεσία από το Skroutz.

Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή: στο αίτημα επιστροφής που γίνεται στην πλατφόρμα του Skroutz, οι χρήστες επιλέγουν “Επιστροφή των προϊόντων σε ένα Skroutz Point” και επιλέγουν το Skroutz Point που τους εξυπηρετεί. Στη συνέχεια έχουν στη διάθεσή τους 48 ώρες από την έγκριση του αιτήματος ώστε να τοποθετήσουν τα προϊόντα στη θυρίδα επιλογής τους.

Για κάθε αγορά που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και επιλέγεται παραλαβή από Skroutz Point, προσφέρεται ένα ευρώ έκπτωση στα μεταφορικά κόστη.

Με τα Skroutz Point να αποτελούν ολοένα και πιο δημοφιλή τρόπο παράδοσης , 27% των παραγγελιών που διαχειρίζεται η Skroutz Last Mile παραδίδεται σε κάποιο Skroutz Point , έρχεται να προστεθεί ακόμα μια παροχή. Για κάθε αγορά που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και επιλέγεται παραλαβή από Skroutz Point, προσφέρεται ένα ευρώ έκπτωση στα μεταφορικά κόστη.

Την ίδια στιγμή το δίκτυο Skroutz Point εξακολουθεί να μεγαλώνει, με παρουσία ήδη σε πάνω από 75 πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας, και φυσικά μαζί με όλες τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Οι πιο πρόσφατες πόλεις στις οποίες εγκαταστάθηκαν Skroutz Point είναι τα Ιωάννινα, η Τρίπολη και η Άρτα. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο αριθμός των Skroutz Point  αγγίζει τα 2.000 σημεία εξυπηρέτησης, ενώ στόχος του Skroutz είναι μέχρι το τέλος του 2025 να έχουν γίνει 4.000.  

Σχετικά Άρθρα
Skroutz-1.000 τα Skroutz Point, με στόχο τα 2.000
Marketplace
May 4, 2023

1.000 τα Skroutz Point, με στόχο τα 2.000

Ένα εκατομμύριο παραγγελίες σχεδόν, έχουν εξυπηρετήσει τα 1.000 Skroutz Point μέσω Skroutz Last Mile μεταφορικής, μέσα στον ενάμιση χρόνο λειτουργίας τους. 
Όλα τα άρθρα