“Δόσεις για όλους" χωρίς πιστωτική για αγορές μέσω Skroutz

Marketplace
Jul 19, 2022

Το Skroutz προσθέτει την υπηρεσία “Δόσεις για όλους” για μια ακόμα πιο εύκολη διαδικασία αγορών μέσω Skroutz.


Το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, παρουσιάζει στους καταναλωτές το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους”. Διευρύνει δηλαδή με αυτό τον τρόπο ακόμα περισσότερο τη λίστα με τις διαθέσιμες υπηρεσίες για άψογη αγοραστική εμπειρία. Ο νέος τρόπος πληρωμής προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής και αγοράς των προϊόντων μέσω Skroutz. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις συγκεκριμένες αγορές δε χρειάζεται η χρήση πιστωτικής κάρτας.

Με το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” και σε συνεργασία με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα το Skroutz προσφέρει καταναλωτικά δάνεια έως και 2.000€ με χαμηλό σταθερό επιτόκιο. Επιτόκιο το οποίο παραμένει αμετάβλητο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης. Ο τρόπος χορήγησης και έγκρισης του δανείου είναι εξαιρετικά απλός και γρήγορος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει ο χρήστης πρόσβαση στο e-banking του εκάστοτε ιδρύματος.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για όλες τις κατηγορίες προϊόντων, εκτός ορισμένων (είδη τεχνολογίας, εποχιακά και παιχνίδια). Στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν αναλυτικά όλες τις κατηγορίες που περιλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα πληρωμών.

Η διαδικασία του ¨Δόσεις για όλους¨

Προκειμένου οι χρήστες να εκμεταλλευτούν το νέο αυτό πρόγραμμα θα πρέπει να αγοράσουν μέσω Skroutz προϊόντα συνολικής αξίας από 250€ έως και 2.000€. Στο βήμα της πληρωμής , επιλέγουν “Δόσεις για όλους”, τον αριθμό των δόσεων (από 6 μέχρι 12 μήνες) και ολοκλήρωση. Στη συνέχεια μεταφέρονται αυτόματα στο e-banking του ιδρύματος και υποβάλλουν την αίτηση του δανείου. Μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβουν την απάντηση στο email τους. Ενώ μέσα στις επόμενες δύο ώρες θα πρέπει να υπογράψουν ηλεκτρονικά την αίτηση του δανείου ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία τους.

Με κριτήριο την εξαιρετική online εμπειρία του καταναλωτή και την ποιοτική εξυπηρέτηση, το νέο πρόγραμμα πληρωμής “Δόσεις για όλους” προστίθεται στη λίστα των προσφερόμενων τρόπων πληρωμής. Με τις αγορές να πραγματοποιούνται σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, με εγγύηση παραλαβής και επιστροφής χρημάτων.

 

Σχετικά Άρθρα
Skroutz-Skoop by Skroutz: Νέα υπηρεσία πώλησης προϊόντων από τους χρήστες του Skroutz 
Marketplace
Feb 20, 2024

Skoop by Skroutz: Νέα υπηρεσία πώλησης προϊόντων από τους χρήστες του Skroutz 

Οι χρήστες μπορούν πλέον να δημοσιεύουν αγγελίες πωλήσεων και να αγοράζουν προϊόντα από άλλους χρήστες εύκολα, γρήγορα και με την ασφάλεια του Skroutz.
Skroutz-Skroutz Black Friday Report 2023
Data
Dec 4, 2023

Skroutz Black Friday Report 2023

Skroutz Black Friday Report 2023: Αύξηση της μέσης τιμής του καλαθιού αγορών μέσω Skroutz κατά 21,52% σε σύγκριση με το 2022.
Skroutz-Skroutz: η Black Friday φέτος διαρκεί σχεδόν ένα μήνα 
Marketplace
Nov 1, 2023

Skroutz: η Black Friday φέτος διαρκεί σχεδόν ένα μήνα 

Ένας μήνας "Black Friday" γεμάτος προσφορές στο Skroutz από σήμερα μέχρι και την Cyber Monday
Όλα τα άρθρα